Angela Bitonti

     +32 477/670.620

     angela@bitonti.be

     Praktijkadres

     Weggevoerdenstraat 39

     3500 Hasselt

Navigatie
Afspraak plannen
Praktische afspraken en info
Informatie: Tarieven & openingsuren
Route map

Wat kan ik voor je betekenen?

 

Kennismaking

Nadat je je bij mij hebt aangemeld, maken we een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bekijken we globaal de klachten, problemen en/of vragen die je hebt. Het doel van dit gesprek is om te kijken of er voldoende klik en vertrouwen is.

Werkwijze bij therapie en coaching 

Na het kennismakingsgesprek gaan we verder met het in kaart brengen van je klachten en problemen. Waar loop je tegenaan? Wat belemmert je?

Hoe zou je je verder willen ontwikkelen? Het is vooral investeren in jezelf : wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik nu echt? Samen gaan we op zoek naar antwoorden. 

Vaak hebben de belemmeringen te maken met ingesleten patronen en gedachten. Het grootste gedeelte van ons gedrag is onbewust. Pas als we ons hier bewust van worden, kunnen we beginnen met doelgerichte gedragssturing.

Ik zal je waar nodig helpen je hier bewust van te worden. Ik zal je handvaten aanreiken hoe je anders tegen dingen aan kunt kijken en effectiever met je situatie kan omgaan.

Ik help jou innerlijke rust te vinden door groei en bewustwording. Van hieruit maak je zo bewuste keuzes die je leven mooier en zinvoller maken.

Door het nemen van kleine stappen en veranderingen in denkpatronen groei je naar een nieuw manier van leven,

van denken.

Het gesprek zelf

Een individuele therapiesessie of relatietherapie duurt 50 minuten.

De begeleiding start met gesprekken die gericht zijn op het leren kennen van u en uw levenssituatie, het samen bespreken welke begeleiding zinvol is.

Als therapeut bied ik een onpartijdige en objectieve hulpverlening aan, zowel in de individuele begeleiding alsook in een relatietherapie. In mijn sessies wissel ik van aanpak; de ene keer zal ik coachen, de andere keer leg ik het accent op therapie en soms doe ik het beide. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en noden.

Geheimhouding van uw gegevens 

Alles wat u mij als hulpverlener vertelt is vertrouwelijk.

Verwittigen bij afwezigheid

Als u (door ziekte of omwille van een andere dringende redenen) een afspraak niet kan nakomen, gelieve mij daar zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte te brengen. Dit kan op het gsm-nr 0477/670.620. Zelf zal ik uiteraard ook zo snel mogelijk met u contact opnemen indien ik een afspraak niet kan nakomen. Als u een afspraak mist, dan moet die sessie betaald worden tenzij u minstens 24u op voorhand verwittigt.

 

Informatie over tarieven vind je hier.