Contact gegevens

Tel: +32 477/670.620

 

angela@bitonti.be

Praktijkadres

Weggevoerdenstraat 43

3500 Hasselt

Navigatie
Informatie over tarieven en openingsuren

Liefde hoort de mooie en goede dingen in een mens naar boven te halen.

Vertrouwen is het belangrijkste ingrediënt voor een gelukkig relatie of het nu een relatie met je partner, met je vrienden of met collega’s is. Vertrouwen is alles. 

 

Gelukkige koppels waarderen elkaar. Je weet dat de ander niet perfect is. Je hebt geen behoefte hem of haar te veranderen. Je vergeet de kleine foutjes en richt je aandacht op wat je wèl waardeert. Je kunt pas iemand waarderen als je ophoudt te focussen op diens gebreken. Dat geldt overigens niet alleen voor je relatie, maar ook voor jezelf! 

 

Goede relaties zijn de basis voor een gelukkig leven. Toch kosten sommige relaties je veel energie en geven je stress. Wil je een gelukkige relatie met andere mensen? Dan heb je meer inzicht nodig en moet je ook wat aan jezelf werken. Want een goede relatie begint altijd met een goede relatie met jezelf.

Kwetsbaarheid

We verwachten dat de ander open over zijn gevoelens en emoties praat maar doen we dat zelf ook? Zich kwetsbaar opstellen is riskant. Je kunt gekwetst worden. De kans om gekwetst te worden daalt echter aanzienlijk wanneer je van jezelf houdt. Wanneer je weet wat je waard bent, zul je opmerkingen van een ander niet interpreteren als een afwijzing maar als een uitdrukking van zijn of haar eigen pijn.