Contact gegevens

Tel: +32 477/670.620

 

angela@bitonti.be

Praktijkadres

Weggevoerdenstraat 43

3500 Hasselt

Navigatie
Informatie over tarieven en openingsuren

Online Training 'Verbeter je negatief zelfbeeld en heb jezelf lief'

Voel je je vaak onzeker? Of heb je negatieve gedachten over jezelf? Ga op je eigen tempo aan de slag met het verbeteren van je zelfbeeld.

Heb je een negatief zelfbeeld? Dan zit dat je vrijwel dagelijks in de weg. Je kijkt niet alleen negatief naar jezelf. Maar ook met de ogen van anderen. Je vult in wat zij van jou denken. Je bent ervan overtuigd dat vrijwel niemand jou echt ziet zitten.

Weten waarom je een negatief zelfbeeld hebt is zeer belangrijk. Heb jij je ooit afgevraagd wie of wat het heeft veroorzaakt? Je zult de oorzaak moeten vinden voordat je eigen zelfbeeld kan verbeteren. 

Verbeter je negatief zelfbeeld: Vervang negatieve gedachten door positieve

Hoe zou jouw leven veranderen?

  • Als je positiever in het leven zou staan?

  • Als je minder kritisch op jezelf zou zijn?

  • Als je zou blijven staan wat een ander ook vindt?

  • Als je zou doet wat goed is voor JOU?

  • Als je zou doen waar JIJ gelukkig van wordt?

Als je een slecht zelfbeeld hebt, zijn heel veel dingen moeilijk voor je die voor anderen vanzelfsprekend zijn. Je twijfelt vaak aan jezelf, schaamt je, voelt je schuldig en bent uitgesproken negatief over jezelf. Daarom zal je niet snel aan iets nieuws beginnen. Een uitdaging is voor jou een probleem. Je denkt dat anderen je negatief en kritisch bekijken. In gezelschap zal jij je:

  • Onzichtbaar maken

  • Niet voor je mening uitkomen

  • Geen of weinig initiatief tonen

Leer je blik accepteren

We leren je om te gaan met je zelfbeeld. Op een beschouwende en accepterende manier. Zonder jezelf te veroordelen, zonder aan allerlei eisen te moeten voldoen. En als je jezelf die ruimte en rust geeft, kom je er achter dat er meer is dan alleen die ene blik die je vanzelfsprekend opzet.

Leven in een wereld van buitenkanten

Wie vandaag last heeft van een negatief zelfbeeld heeft het extra moeilijk, met het spervuur aan Instagram-perfectie en Facebook-bejubel. Het gras lijkt immers altijd groener aan de andere kant. Maar dat komt omdat je alleen maar even naar het gras keek. Je ziet het oneindige gevecht met de mollenplaag niet, je ziet niet dat van dichtbij de helft mos is, hoe er veel te dure mest is gekocht, hoe er is gehuild en gevochten om dat perkje in het midden. Ook al weten we dat iedereen zo zijn sores heeft, neigen we ernaar bij een ander alleen het snap-shot te zien van het perfecte moment. Omgekeerd zien we in ons eigen gazonnetje wél alle kommer en kwel. In de cursus krijg je concrete middelen jezelf te bevrijden van de het oneindig vergelijken. De meeste cliënten merken dat ze ook weer meer kunnen genieten en zich in het algemeen prettiger voelen.

Hoe kan je beginnen?

Met deze online training zet je de eerste stappen naar een positiever zelfbeeld. 

In een paar stappen kan je starten met je online training.

Wat kost het?

Meedoen aan deze uitdaging kost je 65 euro.

Indien u een factuur wenst, gelieve dit te melden.

Zodra de betaling binnen is, begint de cursus.

Je mag ook altijd een betalingsbewijs doorsturen naar angela@bitonti.be