Contact gegevens

Tel: +32 477/670.620

 

angela@bitonti.be

Praktijkadres

Weggevoerdenstraat 43

3500 Hasselt

Navigatie
Informatie over tarieven en openingsuren

Online Training 'Meer Zelfvertrouwen'

 

Hoe zou het zijn om echt in jezelf te geloven? Om je zelfzeker te voelen?

Niemand van ons wordt geboren met angsten en onzekerheden. Onzeker zijn komt veel voor. Onzekerheid is niet alleen lastig. Onzeker zijn heeft ook gevolgen, denk bijvoorbeeld aan spanningen en stress. Onzekerheid en negatief zelfbeeld zijn vrijwel altijd aan elkaar gekoppeld. Mensen met een negatief zelfbeeld hebben vaker last van negatieve emoties. 

Jouw vertrouwen in jezelf, jouw overtuigingen en identiteit zijn gebaseerd op alles wat in het verleden gebeurd of tegen je gezegd is.

Veel mensen zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen. Ze zijn vaak te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf. Bouw je zelfvertrouwen op, kom beter in je vel en word succesvoller, socialer en vrijer. Maak je los van meningen en verwachtingen van anderen, en durf eindelijk helemaal jezelf te zijn. Breng je eigen gezondheid niet langer onnodig in gevaar. Je kunt die onzekerheid overwinnen.

Tijd voor persoonlijke groei!

Hoe zou het zijn om een blijvend zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat? Om diep van binnen te weten dat je het waard bent om succesvol, geliefd èn gelukkig te zijn? Hoe zou het voelen om niet meer afhankelijk te zijn van anderen en voor jezelf op te komen? Om niet meer alles perfect te willen doen of bang te zijn dat je fouten maakt? Om niet meer zenuwachtig te zijn, maar rustig, kalm en vol vertrouwen in je eigen capaciteiten? Hoe zou jij je voelen als je jezelf voor de volle 100% accepteert, precies zoals je bent. Hoe krijg ik meer Zelfvertrouwen? Word je geplaagd door onzekerheid? Onderneem dan nu actie! 

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?

-> De voldoening over je eigen persoonlijke groei en bloei.

-> Inspiratie waardoor je angsten en onzekerheden los kunt laten.

-> Je groeit in zelfvertrouwen, het overwinnen van moeilijkheden en

in je vermogen om los te laten.

-> Je gaat stap voor stap je eigen gedachten en overtuigingen verbeteren.

-> Je zelfvertrouwen leren begrijpen

-> Je krijgt inzicht. Als je jezelf beter begrijpt, dan kun je het beter veranderen.

 

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. 

Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen.

Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je zelfvertrouwen doen groeien. Deze technieken helpen je jezelf te accepteren en te waarderen.

Ze helpen je perfectionisme en zelfkritiek los te laten. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent prima, precies zoals je bent! Los van wat je doet, los van wat anderen denken…

Stappenplan naar meer zelfvertrouwen

In 10 weken krijg je elke week een les (per e-mail) die je informatie en inzicht geeft. 

Dit is een resultaatgerichte cursus: een systematische, praktische èn effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten.

Je ontvangt vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt – en een sterk en blijvend zelfvertrouwen ontwikkelt.

Zekerheid en kracht is dan weer waar het thuishoort: bij jou!

Wat kost het?

Meedoen aan deze uitdaging kost je 65 euro.

Indien u een factuur wenst, gelieve dit te melden.

Zodra de betaling binnen is, begint de cursus.

Je mag ook altijd een betalingsbewijs doorsturen naar angela@bitonti.be

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie.
Stop met twijfel en afhankelijkheid. Geloof in jezelf en ga uit van je eigen kracht! Gemakkelijk, snel en effectief.

Door anders naar je onzekerheid te kijken, kun je snel meer zelfvertrouwen opbouwen en je minder onzeker voelen. Zoek uit waar jij goed in bent en waar je van geniet, en richt je aandacht op die gebieden. En weet dat je goed bent in wat je doet. 

Door jezelf te ontwikkelen word je niet alleen minder onzeker, de mensen in je leven zullen je automatisch meer gaan waarderen. En het enige wat je hoeft te doen is jezelf zijn.