top of page
Online Videocall

Videocall coaching, hoe werkt dat eigenlijk en wat zijn de voordelen?

 

En zijn veel mensen die niet bekend zijn met online coaching en/of zich afvragen of dat wel werkt. Ondertussen is er veel meer aanbod bijgekomen op het gebied van online coaching. De markt groeit. Waar het in Amerika al vele jaren ‘hot’ is, trekt het nu pas in België aan.

Zelf geloof ik al jaren in de kracht van online coaching. En elke keer weer als ik iemand begeleid ervaar ik hoe snel er contact is, hoeveel we in korte tijd kunnen bespreken, aanpakken en hoe makkelijk het werkt.

Maar hoe werkt het?

 

Videocall coaching werkt eigenlijk heel simpel. Wanneer je telefoon of computer met internetverbinding hebt dan zijn aan de praktische voorwaarden al voldaan. 

De praktische voordelen: je hoeft de deur niet uit, je bespaart reistijd, je kan deelnemen op een plek of tijd dat het jou uitkomt en je hebt veel sneller contact doordat je bijna 24/7 beschikking hebt over internetverbinding. Hierdoor is het niet gebonden aan een tijd of plek, zelfs onderweg of op vakantie kan je online coaching krijgen. Een voordeel of een nadeel, aan jou om dat te bepalen.

Wil jij kennismaken met online coaching en kijken of dit wat voor jou is?

Neem contact op met mij voor meer informatie of kijk rond op de website. Mocht je al gericht een hulpvraag hebben schrijf je dan nu in voor een focussessie met mij om gelijk aan de slag te gaan.

bottom of page