top of page
Negatief zelfbeeld

Welkom! 

 

Welkom en gefeliciteerd met de investering die je hebt gedaan in jezelf! Dit zijn in mijn optiek de beste investeringen die je kunt doen. Investeringen in jezelf kunnen, in tegenstelling tot schoenen, nooit een miskoop zijn.

Door in jezelf te investeren kies je ervoor om aan het roer te staan van jouw eigen leven. Ook al voelt het misschien niet direct zo, door dit soort keuzes te maken kom je op voor jezelf. In het kader van zelfliefde is dit het grootste wat je kunt doen. Ook al sta je aan het begin van deze cursus, de eerste stap naar meer zelfliefde heb je al genomen. Je kunt trots zijn op jezelf!

 

Wat ga je leren?

Dit is ook de strekking van deze cursus. Keuzes maken die goed zijn voor jou. En ik ga je daar bij helpen. Deze cursus bestaat uit zes modules. Per module komt er een bepaald thema aan bod:

 1. Jouw zelfbeeld

 2. De echte jij

 3. Uit je hoofd, in je lijf

 4. Vreugde ervaren

 5. Verandering

 6. Leef je dromen

Daarnaast is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met de opdrachten die ik je geef. Hou voor jezelf een boekje bij waar je alles noteert.

Mijn advies is om dit ook ECHT te doen! Als je iets op papier zet komt het inzicht 10 keer beter binnen én blijft deze ook beter hangen. Daarbij komt dat je aan het einde van deze cursus een klein boekwerk kunt maken waar je nog eens in kan kijken om je proces van bewustwording aan te wakkeren als dat weer nodig is.

 

Ik vind het heel belangrijk dat je de tijd neemt om de inzichten die je op doet in een bepaalde module, te implementeren in je leven.

Dit is dan ook het enige wat ik kan doen voor je: je de inzichten geven én je de tijd geven. Wat jij uiteindelijk uit deze cursus haalt ligt bij jou. Over een aantal weken kun je echt een flinke stap in de goede richting hebben gemaakt:

 • meer inzicht in wie jij werkelijk bent

 • een positiever beeld van jezelf

 • keuzes durven maken die echt bij je passen

 • je droom inzichtelijk hebben

 • meer vrede hebben met je lichaam

 • meer rust en vreugde ervaren

 

Nogmaals, ik reik je een hand maar je moet deze zelf pakken. Jij bent verantwoordelijk voor jouw geluk. Dit klinkt misschien een beetje bot maar dit is zoals de wereld in elkaar zit. Een ander kan het niet doen voor jou. Je moet het ècht zelf doen. 

Vraag om hulp

Er iets voor moeten doen betekent ook dat je hulp mag vragen wanneer je het nodig hebt. Dit betekent dat je mij een mail kunt sturen en mij je vraag kan stellen.

Na dit gezegd te hebben wil ik je voor nu heel veel plezier, succes en vooral heel veel liefde voor jezelf wensen!

bottom of page