top of page

Laat jij je leven leiden door wat anderen zeggen?Als je niet weet wat jouw verlangens zijn is de kans groot dat je de belangen van een ander boven je eigen behoeften plaatst. Je bent echter verantwoordelijk voor je eigen leven en dus ook voor de keuzes die je maakt. Weet wat voor een ander goed is niet per definitie ook voor jou de juiste keuze hoeft te zijn.


Als je aangepast gedrag vertoont, zonder rekening te houden met wat voor jou belangrijk is ga je klachten krijgen! Dat kunnen mentale, fysieke of emotionele klachten zijn of een combinatie daarvan.

Volg je hart. Ga na wat jou energie geeft. Voor sommige dingen zal het duidelijk zijn dat ze je energie geven, andere zal je moeten onderzoeken. Door na te gaan waar jij blij en gelukkig van wordt kom je al een heel eind.


Durf te kiezen en neem daarbij kleine, haalbare stapjes. Als je steeds vaker bewuste keuzes maakt en dingen doet die goed voor jou zijn ervaar je meer energie, rust en ontspanning, inspiratie en creativiteit. Dan ben je voor jezelf en ook voor de ander een veel leuker mens!Comments


bottom of page