Zelfzorg is even levensnoodzakelijk als eten of drinken of slapen.


Wat die rustmomenten voor jou ook zijn! Misschien zijn ze wel actief. Want ook bewegen en je spieren verstevigen is heel belangrijk om stress te voorkomen en verminderen. Wat helpt jou om te ont-prikkelen of om weer rustig bij jezelf te komen? Hoe voorkom jij het kip-zonder-kop-gevoel? Momenteel ontspan ik en laad ik mijn batterijen op door wandelen, positief in het leven staan, diepgaande contacten met anderen. In mijn agenda laat ik bewust ruimte voor deze broodnodige rustpunten. #rustmomenten #bewustzijn #bewustleven #yourlife #therapeute #enjoy

     +32 477/670.620

     angela@bitonti.be

     

  • Facebook
  • Instagram

Praktijkadres

Weggevoerdenstraat 39

3500 Hasselt 

Privacy & Cookie policy

Lifecoach Angela Bitonti

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now