top of page

Alles heeft zijn tijd nodig...


Dag in dag uit zijn we bezig met ons eigen leventje draaiend te houden . Alles moet gepland worden, alles moet passen binnen ons eigen omkaderde structuur . Alles moet getimed worden zoals wij het zien en denken en dan voelen we ons goed want dit is onze basis waarop we vertrouwen en steunen.


Dit is onze zekerheid en in tijden van grote maatschappelijke en met zekerheden kun je het best zo functioneren , althans dit is onze perceptie op dit moment. De controle houden over alles . Een manier van leven en zijn binnen de ‘normale’ sociale context. Zo leiden we alles in een bepaalde richting …. naar onszelf , ons ego . Geleidelijk aan gaan we meester voelen over alles wat leeft en beweegt.

Als we iets met zekerheid weten van het Leven is het de constante verandering, de evolutie . Er wordt een bepaald patroon gevolgd, een bepaalde eigenheid en dit wordt elke minuut, elke seconde beleefd, dag in dag uit, jaar in jaar uit tot in de eeuwigheid, zonder begin en einde. Het bewust worden van dit alles laat het Leven zien en ervaren zoals het is en maakt ons één .

Kommentare


bottom of page