top of page

Focus op de goede dingen in je leven.

Van jezelf houden is de basis van een gelukkig en positief leven. Accepteer de gebreken, het feit dat je niet volmaakt bent en accepteer de liefde die je wel bent. Niemand is perfect in deze wereld en niemand zal dat ooit zijn. Stop met kritiek te uiten op jezelf over elk klein detail. Het is een verspilling van tijd en energie om jezelf steeds neer te halen. Het levert alleen maar nog meer negativiteit op.Mensen zien altijd datgene aan jou wat jij in jezelf ziet. Dus focus in op de goede en het mooie. Dat is wat je uiteindelijk uitstraalt naar de wereld.


Als je weinig zelfvertrouwen hebt, een negatief zelfbeeld en weinig eigenwaarde ervaart, dan ontbreekt het je waarschijnlijk aan voldoende zelfliefde. Waar je je op focust dat groeit. Als je niet van jezelf houdt, vertel je eigenlijk tegen het universum dat je het niet waard ben om van te houden. Dat is wat jij uitzendt. Dus stop onmiddellijk met jezelf te kleineren, je minder te voelen. Jij bent net zoveel waard als ieder ander. Niet meer, maar zeker ook niet minder!


Jouw liefde voor jezelf groeit wanneer je begint met vriendelijk te zijn voor jezelf en positief te denken over jezelf. De waardering voor jezelf zal dan steeds meer groeien.

Comments


bottom of page