top of page

Pak je kans!Durf jezelf te smijten en veranderingen aan te brengen in je leven! Laat je ook eens verrassen door het leven, laat het leven zoals het is op je afkomen en dan zie je op het moment zelf wel wat je ervan vindt en wat je er verder mee doet. Dit kan een frisse wind zijn voor je geest en je wat meer ademruimte geven. Ga eens na wat je tegenhoudt. Ben je bang dat je omgeving je zal veroordelen? Vrees je dat je zal falen, op je gezicht gaan, en dat anderen je zullen bekritiseren of uitlachen? In plaats van te focussen op de struikelblokken, probeer eens te visualiseren hoe het zou zijn als je die veranderingen effectief doorvoert. Hoe voel je je? Hoe ziet je leven eruit? Welke impact heeft het op jou? Doet het je ogen blinken? 

Stel je voor wat de gevolgen van de veranderingen in je leven zijn op korte en langere termijn. Zie de struikelblokken en verzin oplossingen, maar heb daarnaast zeker ook oog voor de voordelen van die veranderingen. Ervaar je hierbij faalangst, geef die angst dan de ruimte maar laat je er niet door leiden.


Het leven is zo kort en zo snel voorbij. Koester je gezondheid, besef dat je elke dag opnieuw kan beginnen en dat er meer in je zit dan je denkt. Je kan het wel, durf in jezelf te geloven en op je buikgevoel verder te gaan. Succes!


Het je het moeilijk met veranderingen nemen? Dan is de online cursus van “Meer zelfvertrouwen” zeker iets voor jou.


Comments


bottom of page