top of page

Soms heb je grip op je leven en soms word je geleefd.


Heb je dat ook, dat je het gevoel heb dat je geleefd wordt? Dat je soms wel,

maar vaak geen grip hebt op je leven? Dat je dingen doet of juist niet doet waardoor je later in

de problemen komt? En dat je geen idee hebt hoe het komt dat je geen grip hebt op je leven? Onbewust heb je vaak gedachtes die je stress bezorgen, maar voor je gevoel raak je vanuit het niets in stress.

De regie over jouw leven hoort in jouw handen. Als je het te druk vindt dan kun je gas terug nemen. Soms moet je misschien mensen teleurstellen, maar dat is wat mij betreft altijd minder erg dan jezelf vastzetten in een teleurstellend leven.

Iedereen heeft behoefte aan controle. We willen allemaal meester zijn over ons leven. Wat doe je nu als je de controle kwijt bent? Jij bent de oplossing. Bepaal wat je wilt en laat vooral los!

Om controle te krijgen moet je eerst loslaten. Je kunt niet alles controleren, maar je kunt wel een paar dingen controleren. Focus je op die dingen die belangrijk zijn en laat de rest los.

Het beste is om te beginnen de dingen te controleren die je daadwerkelijk kunt beïnvloeden: jezelf, je acties, je gedachten. Laat de dingen los die je niet kunt beïnvloeden: andere mensen, de economie of het weer.


Comments


bottom of page